Wednesday, June 9, 2010

Bersemangat Waja..!!

Sepanjang hari-hari intersesi kali ni, aku n kengkawan telah merancang satu misi yg hebat dipanggil GERAK GEMPUR PECAH LEMAK..!! haha.. Mungkin lawak bagi korang, tp ktorg ambik serious kot..!! Tiap-tiap petang ktorg akan jogging kt taman rekriasi (xreti eja =P ) segamat. Dengan wajah yg jelita (jelita ke??) kitorg berlari-lari sekeliling taman sambil mencuba pelbagai bahan-bahan bersenam (wahh.. bahan-bahan) yg disediakan.

Sunday, June 6, 2010

*burbbb..*

Da lame sgt tak mengarut kat blog ni kan.. Rindu la pulak.. So currently aku tgh bt shortcourse kt segamat ni.. STILL..!! Tp xpe la,untuk kesenangan hari tua jugak kan. Tp dlm waktu yg singkat ni aku terase sumthg la.. Sumthg yg buat aku happy.. hehe.. Myb sebab tak tension sgt kot coz belaja 2 subjek je.. Okey..reason yg sgt mengarut.. haha..Tp ade sket jugak rase tkot coz bdk2 da kecoh result exam kluar 10jun.. hah! Biar btol!! Hopefully okey la sume tu.. Da taknak fikir bnda mengarut so lepas ni bole focus kt next test that is on this monday evening.. Ngeeee... sgt takuttt...Subjek Managerial Economics sgt mengerikan..!! Semoga dapatlah buat dgn jayanya pada hari itu.. Insyaallah.. =)