Friday, January 29, 2010

"AT-10-TION to all MARKETEERS.."



okeyh... disini aku nk tolong lah kawan2 aku promote 1 event yg akan dijalankan oleh persatuan marketeers kt uitm johor nih.. disebabkan aku WAJIB dtg, so aku nak korg sume pun DATANG jugak tau..!! seperti NUR kate dlm blog die..
http://bicaraqalby.blogspot.com/ "...Family Day D'Marketeers adalah program yang dirangka oleh exco-exco tertinggi kelab berkenaan yang bertujuan untuk merapatkan hubungan pelajar lama dengan yang baru dan berkenal-kenalan... "

hopefully event tu berjaya dilaksanakan dgn baik dan kite sume dpt mencapai objektif aktiviti tersebut.. cheewaahh.. =D
okeyh.. sume kwn2 jgn lupa dtg key...!!!

Tuesday, January 26, 2010

TERASA SKET LAR... ='(

aku cam terase sket la dgn ibu aku la lately ni... coz skrg beliau da slalu jgk a call aku.. tp bukan la nak tny khabar berita tntg aku tp psl "bby" die tu.. yela.. aku da bwk smpai sgmat msti la die risau thap gaban...
nk pulak aku jnis yg x reti jage rete benda, mmg tkot la die..
but it's fine.. aku paham.. msti la die risau.. kire die da bg aku gne tu pun kire cukup baik la..
so skrg aku makin miskin coz nk kne bg "makan" kt "bby" die tuh.. smpai expenses sndiri pun kne cut sket.. perit jgk.. tp aku miskin jd kurus xper la, ni makin besor aku rse ade la..
bengang la pule...
skrg cuaca xberapa elok n environmrnt pon da tak bersih.. lalu menyebabkan aku yg lemah ini mudah mendapat penyakit..
so kpd kwn2 jge lah diri anda..
jgn biarkan diri anda diselubungi MISTERI.......
sekian, terima qaseh... =)

Hey..!!!

hey...!!! aku da setup layout n edit sket blog aku ni bg chantek sket...!!! =D
so korg bole la tgok klu ade ape2 yg x best korg bg tao la eyh..
bole la aku ubah lg mane yg xpatut...
aku bkn nyer reti sgt edit blog ni.. x hardcore pon.. tp just nk hilangkan bosan jer..
=)
and nk bg en.kamel suke sket tgok.. huhu..
hopefully lpas ni lg suke la aku nk update blog...
tq2!! XD ~~~~

Thursday, January 14, 2010

"Tolong Tolong" kata saya....

pergh... sem ni btol2 buat aku pusing coz awal2 lagi da ade assignment yg maha banyaknye...
tp ku turuti jua walau pun kaki n tgan ku ini berat je je nk buat... kepale tgh pusing gler nih...
xtao la nk pikir yg mne satu skrg...
ckp pun da xbrape btol da skrg.. so kwn2, klu aku merepek meraban tu maapkan lah ye..
hehe..
...............................................................................
so skrg pm kamil sruh buat 10 POST SEHARI OKEY kt blog.. so aku dgn rajin nyer try la cri mase terluang nk buat walaupun aku xtao nk post ape...
so harap kawan2 TOLONG LAH bg idea yg bernas tntg ape yg aku nkpostkan kt cni k...
>0<

Wednesday, January 6, 2010

"Ayuh kembali ke SEKOLAH..ayuh..!! "

fuhh... da lme x post kan ape2 ni.. da jarang sgt bukak blog skrg..
almaklum lah skrg da bnyk pilihan.. smpai xtau nk bukak mne satu..
smpai dulu pernah ter'addicted lyan MUKABUKU x ingat dunia..
klu x bukak satu hari mesti x keruan.. =)
.................................................................................
so skrg nk citer psal ape yg aku buat tyme cuti..
first month aku asyk berguling-guling je kt rumah sampai buat bapak aku menyampah.. hahaha..
so die dgn bangga nyer sruh la aku gi buat part time job..
so dpt la aku keje kt 7E dpan umah tuh.. agk sebulan gak la kje kt situ..
klu ingat blik mmg la fun.. tp ade bnde gak la yg buat aku geli hati...
tp biar la aku smpan sorg2 sbb melibatkan hati dan perasaan seseorg..
hahahahah...
...................................................................................
so skrg da start sem baru.. mulakan hidup baru dgn org yg baru2 belaka..
haha..hopefully tahun baru ni aku rajin la update blog..
k gtg coz ni pun curi masa coz lpas ni nk lari gi claz plak..
ttyl..xoxo..gussssiipp guuurrrlll... =D