Thursday, April 8, 2010

Susah dan Senang..

Minggu ni aku jadi susah sket coz still xdpt ambik keta lg dari workshop. Appa aku kate bnyk yg rosak n nk betolkan lagi ambik mase sket. So terpakselah aku melompat-lompat tumpang kawan2. Rase segan tapi nk buat mcm mane, nk hidupkan. Tp bagi aku tak selalunya kita akan rase senang. Nak tak nak kena jugak rase susah supaya diri tu sedar yg kite tak selalunya boleh rase senang. Appa (ayah) aku kat KL tu lagi runsing kot coz ongkos nk byr mungkin 5 @ 6 rat kot. Bingit je die kat aku. Sorry la ayah.. Orang baru first time pakai kot. Jangan lepas ni belanja aku dipotong sudeyh.. Lagi la haru kalau mcm tu. Tapi rase best pulak bile x bwk keta ni. Ongkos takde la mcm air je keluar. Atleast boleh la saving sket. Tapi pergerakan terbatas la sket. Tapi xpe lah. Kite tgok je bile bole keadaan jadi mcm biasa...Bak kate Ibu "Sabor je la".. Just wait and see what will happen next..

No comments: